دانلود(بررسي صنعت کنسرو سازي و بررسي تاثير مواد نگه دارنده در مواد غذايي)

فهرست مطالب عنوان تاثير مواد نگه دارنده در کنسرو سازي 1 عمل آوري فرآوردههاي شيلاتي.... 2 مراحل تهيه کنسرو ماهي 5 تاثير مواد نگه دارنده و بازدارنده در مواد غذايي 15 تاثير رنگها در مواد غذايي 23 مزايا و معايب مواد بازدارنده در مواد عذايي 24 کنسرو کردن بررسي صنعت کنسرو سازي و بررسي تاثير مواد نگه دارنده در مواد غذايي|30012561|ace35009761|اِی سی
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان بررسي صنعت کنسرو سازي و بررسي تاثير مواد نگه دارنده در مواد غذايي هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .







فهرست مطالب



عنوان



تاثير مواد نگه دارنده در کنسرو سازي 1



عمل آوري فرآوردههاي شيلاتي.... 2



مراحل تهيه کنسرو ماهي 5



تاثير مواد نگه دارنده و بازدارنده در مواد غذايي 15



تاثير رنگها در مواد غذايي 23



مزايا و معايب مواد بازدارنده در مواد عذايي 24



کنسرو کردن 27



انواع ظروف کنسرو 28



منابع و ماخذ 32









تاثير مواد نگه دارنده در کنسرو سازي



روند تأمين تغذيه در جهان اقتضا مي کند تا متناسب با رشد جمعيت ، سطح توليد غذا را افزايش دهيم . در اين راستا نياز رو به گسترش جمعيت جهان به مواد غذايي و تفکر کسب درآمد و ايجاد اشتغال و ساير عوامل ديگر سبب رشد وتوسعه تکنولوژي عمل آوري و صنايع شيلاتي در جهان شده است . بطوريکه فرآورده هاي غذايي آبزيان بخش قابل توجهي از نياز روز افزون به تغذيه را مرتفع ساخته است و تکنولوژي فرآورده هاي دريايي به يکي از بهترين و بزرگترين منابع کسب درآمد بسياري از کشورهاي جهان تبديل شده است .



در کشور ما تکنولوژي و صنعت عمل آوري فرآورده هاي دريايي و دانش فني و مهارتهاي فراوري آبزيان در سطحي محدود و اندک قرار داد . لذا بهبود توسعه همه جانبه وزيربنايي آن ضرورتي اجتناب ناپذير است که مسوليت آن بر عهده دانش پژوهان و دانشجويان و بخش صنعت کشور مي باشد.



بهبود کيفيت و توسعه کميت از طريق بالا بردن دانش فني و مهارتهاي علمي و دستيابي به آخرين تکنيکهايي که در راه عمل آوري آبزيان دريايي مي تواند در توليد تغذيه مطلوب و تأمين بخشي از نياز اساسي انسان مورد توجه قرار گيرد دانشجويان و دانش پژوهان را ملزم به ارائه راهکارهاي علمي ، و بخش صنعت را ملزم به گسترش عملي صنعت فراوري مي نمايد. همکاري صنعت و مراکز علمي پژوهشي مي تواند عامل مهمي در ابعاد کمي وکيفي توليد فرآورده هاي تغذيه اي از محصولات شيلاتي به شمار آيد.



البته نبايد از اطلاع رساني ، آگاهي بخشي و آشنايي مصرف کننده از تنوع فرآورده هاي مختلف غذايي دريايي، و دانش و تکنولوژي توليد آن و همچنين از توسعه رشته هاي مرتبط با فراوري و تنوع بخشي و تخصصي نمودن رشته ها در مراکز علمي و پژوهشي غافل بود زيرا توسعه همه جانبه و پايدار نيازمند آموزش و محتاج اطلاع رساني فراگير است .



اين ضرورتها ما را بر آن مي دارد تا گوشه اي از تحقيقات اندک خود را تقديم شما نمايم . انشاء الله مقدمه اي باشد تا روزي صنعت فراوري آبزيان در سطحي وسيع در کشوراسلامي ما شکوفا گردد .



عمل آوري فراورده هاي شيلاتي و سلسله مراتب آن در کنسرو سازي :



عمل آوري ، فرايند تبديل کالاي خام ماهي به فراورده مورد تغذيه مستقيم يا غير مستقيم متناسب با ذائقه سليقه ، صرفه اقتصادي و شرايط اقليمي مي باشد که طي فرايندهاي مختلف ازآبزيان بعنوان تغذيه استفاده مي گردد. مهمترين فراورده هاي توليدي از محصولات شيلاتي وآبزيان کنسرو است.



اساساً از زماني که تعادل بين توليد و مصرف با افزايش جمعيت ازميان رفت موضوع تهيه غذا جهت تغذيه انسان بزرگترين مسئله روز بشمار مي رود . در حال حاضر نيز که تکنولوژي و صنعت پيشرفتهاي زيادي نموده است شاهد فقدان تغذيه کافي براي ادامه حيات و حداقل تغذيه لازم براي ميليونها نفر مي باشيم .



انسانها از قديم الايام از ماهي و منابع دريايي به شيوه هاي مختلف تغذيه مي نمودند . تامين تغذيه در فصولي از سال که امکان دستيابي به آن ممکن نبود در بقيه فصول صيد ، حفظ و نگهداري ماهي با روشهاي خاص متداول بود .



حفظ و نگهداري مواد غذايي از جمله ماهي از زمانهاي گذشته مورد توجه بشر بوده و اين امر با استفاده از روشهاي ابتدايي و اوليه مرسوم بوده است که روز به روز مراحل تکاملي را طي نموده به طوري که امروزه کليه صنايع تهيه مواد غذايي بر پايه اصول نگهداري و حفظ اين مواد پايه گذاري شده اند و با طريقه هاي مختلف از جمله استفاده از حرارت ، سرما، خشک کردن ، نمک سودکردن، دود دادن و به کاربردن مواد نگهدارنده سعي مي کنند تا حد ممکن موادغذايي را بدون تغيير در ماهيت و حفظ خواص اوليه آن براي مدت طولاني تري نگهداري نمايند.



کنسروسازي يکي ازمهمترين روشهاي متداول فرآوري ماهي و سايرآبزيان است که سلامت و استفاده آسان و طولاني مدت آن در نتيجه تأثيرات ناشي از حرارت و ساير مراحل توليد تضمين مي گردد.



حرارت نه تنها سبب بهبود کيفيت خوراکي Eating Qualiyty) ( مواد غذايي مي شود بلکه از طريق کاهش سرعت يا توقف فعاليتهاي شيميايي ، آنزيمي و باکتريايي ، قابليت نگهداري آنها را افزايش مي دهد. فرآيند حرارتي در ماهي سبب نرم شدن بافتها ، تغيير ماهيت پروتئينها ، کاهش رطوبت و بسياري از تغييرات ديگر مي شود که اين امر باعث حفظ خواص ارگانولپتيکي و افزايش ماندگاري و بهبود کيفيت آن مي گردد.



کنسرو ماهي نيز محصولي است که طي فرايند حرارتي به منظور حفظ ونگهداري آسان و طولاني مدت وبه صورت آماده مصرف توليد مي گرددوسرانجام نيزمي توان ازقابليت مصرف وسلامت آن مطمئن بود.



البته کنسرو ماهي ، بر اساس نوع ماهي ، اندازه ماهي ، ترکيب شيمياييي بدن ماهي ، نوع تقاضاي مصرف کننده و ساير شرايط از قبيل افزودنيهاي گوناگون و پخت اوليه ماهي ،شکل، اندازه و جنس قوطيها متفاوت است بطوريکه:



ماهيها مي توانند کامل ، سر و دم زده و يا فيله شده باشند .



افزودنيها مي توانند انواع نمکها ، روغنها ، سسها، يا طعم دهنده ها و ترکيبات آنها باشند .



فرايند حرارت اوليه مي تواند دود ، بخار ، روغن داغ و اشعه باشد .



قوطي ها مي توانند بزرگ ، کوچک ، دايره اي ،بيضوي ، مکعبي ، پلاستيکي ، شيشه اي ، گالوانيزه يا آلومنيمي باشند .



مطالب دیگر:
📌تحقیق در مورد سیستم عصبی حشرات 📌تحقیق در مورد سیستماتیک گیاهی 1 27 ص 📌تحقیق در مورد سيستم موقعيت ياب چهانی و کاربرد آن در مريخ 📌تحقیق در مورد شايعترين آسيبهاي ورزشي در رشته فوتبال كدامند 9 ص 📌تحقیق در مورد شرح و بسط كامل مدار ضبط و پخش ديجيتالي 📌تحقیق در مورد شبكه هاي خصوصي مجازي 55 ص 📌تحقیق در مورد شركت سامسونگ الكترونيك 📌تحقیق در مورد شركت صنايع نخ خمين1040 📌تحقیق در مورد شرکت جنرال الکتریک 📌تحقیق در مورد تصمیم گیری در سازمان 📌تحقیق در مورد شست و شوي طلا و جواهر 📌تحقیق در مورد تضادها در دین مسیحیت 📌تحقیق در مورد شرکت برق مشهد 📌تحقیق در مورد شغل نظامي 📌تحقیق در مورد تعريف عرف و عناصر آن در قانون و فقه 📌تحقیق در مورد شغل و محل كار 📌تحقیق در مورد تعریف پست 📌تحقیق در مورد تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ردیابی سرولوژیکی جدایه ایرانی ویروس کوتولگی زبر ذرت 13 ص 📌تحقیق در مورد شفق قطبی 📌تحقیق در مورد تفسير آيات سوره طارق 21 ص 📌تحقیق در مورد شغل پليس 📌تحقیق در مورد تفسير سوره حشر 📌تحقیق در مورد شكوفايي خلاقيت کاربردي 📌تحقیق در مورد تفسیر آیه 102 سوره بقره 9 ص 📌تحقیق در مورد شما در سفر های گروه ایران الایو از این انرژی ها هم بهره می گیرید